Hjälp med mina kroppssmärtor

Hej och välkomna tillbaka till mig och min blogg, och till ännu ett inlägg! Jag skriver vanligtvis inlägg om Träning och skönhet, men idag ska jag skriva om det här med massage i Uppsala, och även tipsa om ett företag, nämligen Dolor. Jag har under en längre period haft svåra problem med mina muskler och leder, då jag under hösten och vintern ofta får ont i större delen av kroppen. Jag valde att vända mig till just Dolor, då min mamma som ofta går dit, tipsade mig om en massagebehandling. Jag har faktiskt inte riktigt fastnat för ett företag som gör massagebehandlingar tidigare, då jag känt att det inte kan hjälpa mig, då jag alltid får så otroligt ont.

Jag fick en fantastisk hjälp med mina smärtor, och jag gick ifrån behandlingen med en mjukare och lättare kropp. Jag känner mig mer avslappnad och mycket mindre spänd i hela kroppen. Då speciellt min rygg och nacke brukar bli väldigt stela, på grund av mina leder, fokuserade vi mestadels på massage inom dessa områden. Jag känner mig väldigt lättad över att ha hitta ett företag som jag trivs med när det kommer till massage, och som jag känner gör någon skillnad med min kropp. Jag har nu under hösten gått och oroat mig och fruktat för att vintern och kylan ska komma, men nu känner jag inte längre denna oro. Jag har varit på två massagebehandlingar än så länge, och jag kommer definitivt att fortsätta besöka Dolor när jag får besvär och även för att förebygga att besvären uppkommer igen. Jag vet att det är många som får problem med smärtor i muskler och leder under vintertid, och jag vet hur otroligt jobbigt det kan vara. Massage är dessvärre inte vägen som många av dessa väljer att ta, vilket är anledningen till varför jag nu vill uppmana er läsare som befinner er i Uppsala med omnejd, att besöka Dolor.