Biverkningar av Anastrazol 50

En annan utmärkt tillfälle att använda Anastrazol är mitten av cykeln. Under varje cykel, vid någon punkt och tid individen kommer att drabba en vägg. De vinster och framsteg kommer att bromsa eller ens komma till en skrikande stanna. När detta inträffar måste något förändras. Det kan vara en uppmaning till en förändring i utbildning eller diet, eller det kan vara ett samtal att införa en ny men ändå kraftfull anabol agent. Mid-cykel användning, ofta kallad platå busting kommer att se vinsterna fortsätter igen. Du mycket väl kan inte få så mycket vikt som du gör med en kick-start, men framsteg kommer att göras ändå. Det bör noteras; om Anastrazol används som en kick-starta den bör inte användas som en mitten av cykeln platå buster. Denna steroid bär en stark lever natur och sådan dubbel användning kommer att ge en enorm mängd stress till levern.

Sista gången för en prestationshöjande idrottare att använda Anastrazol är under en skärcykel; dock kommer detta bara gälla vid en utvald grupp. Anastrazol kan vara en bra steroid för en konkurrenskraftig kroppsbyggare i svansen slutet av hans tävling prep. Detta kommer att hjälpa honom att ge en bättre överblick på scenen som han kommer att kunna maximera sin carb belastning. Detta är utan tvekan en mer avancerad teknik och ett många människor kommer att behöva undvika. Om du aldrig har använt Anastrazol innan det sista du vill är att använda den för tävling prep ändamål. Du måste förstå hur din kropp reagerar på hormonet, måste du förstå hur man styr vatten under en sådan användningsfasen, och viktigast av allt, måste du vara i bra form. Genom utmärkt form vi hänvisar till kroppsfett nivåer under 6%. Det är nivåer som mest steroider med gym råttor aldrig kommer att se. Underlåtenhet att följa dessa regler kan lätt förstöra din tävling prep och månader av hårt arbete. För dem som kvalificerar sig för denna period av tillskott, om rade, vilket är den viktigaste faktorn, blir resultatet en fysik som visas större och fylligare.

Biverkningar av Anastrazol 50:

Anastrazol 50 är inte vad vi skulle kalla en extremt bieffekt vänlig anabola steroider. Detta är till stor del varför dess användning har blivit begränsad i en terapeutisk mening. Emellertid kan effekterna styras i de flesta fall. För att förstå biverkningar av Anastrazol, har vi brutit ner dem i sina separata kategorier med all relaterad information du behöver.

[1] Estrogenic

Den Oxymetolon hormonet inte aromatize. Enzymet aromatas påverkar inte det, vilket är ansvarigt för omvandlingen av testosteron till östrogen köpa steroider i sverige. Vidare är det inte en progestin och bär ingen progesteron natur, dock är det fortfarande mycket östrogena. Hur eller varför det är så östrogena är lite av ett mysterium. Det finns vissa teorier och mest solida är att Oxymetolon kan aktivera östrogenreceptorer till en starkare grad än många andra steroider.

På grund av den östrogena natur Anastrazol kan gynekomasti vara ett verkligt problem, som kan överflödigt vatten retention. För att skydda från gynekomasti du behöver en anti-östrogen medicinering. Anti-östrogener kommer också att ha en positiv effekt på vätskeansamling, men när det gäller deras användning med Anastrazol finns en intressant notering. De gemensamma anti-östrogener som används av prestanda idrottare inkluderar Selektiv östrogenreceptormodulatorer (SERM: s) som Tamoxifen Citrate (Nolvadex) och aromatashämmare (AI: s) som anastrozol (Arimidex). AI: s är den i särklass mest effektiva på att kontrollera östrogen eftersom de inhiberar aromatisering och sänka kroppens östrogennivåer. SERM: s inte hämmar eller lägre östrogen men fäster vid receptorer i stället för östrogen. Men det är i detta fall viktigt att komma ihåg att det inte finns någon aromatisering pågår, finns det ingenting för en AI att hämma. De kommer fortfarande att vara det mest effektiva sättet att skydda på grund av sina reducerande egenskaper, men vissa kommer att finna SERM är att vara tillräckligt. Som en extra bonus kommer SERM oss inte negativt påverka kolesterol, medan AI mest säkert kommer.

En sista anmärkning, styra överskott vätskeansamling är mycket viktigt. Om överskott vätskeansamling spårar ur det kan ha en negativ inverkan på blodtrycket.

[2] Androgen

Anastrazol bär med sig några starka androgena relaterade biverkningar trots sin ganska låg androgenicity. De androgena biverkningar av Anastrazol kan inkludera akne, påskyndad håravfall hos dem predisponerade för manligt håravfall och kroppsbehåring. Dessa är emellertid mycket genetiskt baserade biverkningar. Till exempel kan många som komplement kommer inte att ha problem med akne, men de som är genetiskt känsliga hitta de har ett problem. Det bör också noteras; 5-alfa-reduktashämmare påverkar inte detta steroider androgenicity. Det är den 5-alfa-reduktas-enzym som orsakar testosteron att minska till DHT, men i detta fall finns det inget att hämma som Oxymetolon är redan en DHT förening.

Den androgen karaktären av Anastrazol orsakar denna steroid att vara ett dåligt val för kvinnor. Användningen av Oxymetolon kommer att leda till allvarliga virilization symtom såsom kroppsbehåring, en fördjupning av stämbanden och klitoris utvidgningen. Många har ofta också har en reducerande effekt på bröst storlek och att främja menstruations oegentligheter. Medan kvinnor kan säkert komplettera med några anabola steroider, detta är inte en av dem. Kvinnor bör välja steroider med en försvagad androgen natur.

[3] Cardiovascular

Den Oxymetolon hormon kan ha en starkt negativ inverkan på kolesterol, särskilt HDL-nivåer. Även om det inte verkar ha en betydande inverkan på LDL-nivåer det kommer att kraftigt undertrycka HDL-kolesterol. Det är viktigt att de som lider av högt kolesterol inte komplettera med detta anabola steroider. I själva verket borde anabola steroider i allmänhet undvikas om den enskilde inte har en sund cholesterolläsning. För dem som är friska nog för komplettering kommer det att vara mycket viktigt att de lever en livsstil som bidrar till att upprätthålla rätt nivå. Individens kost kommer att vara den viktigaste faktorn. Stora mängder mättat fett bör undvikas, liksom i allmänhet ovänliga kolesterol livsmedel. Den komplettering av omega fettsyror också rekommenderas, liksom massor av hjärt-aktivitet.

[4] Testosteron:

Användningen av anabola steroider kommer att undertrycka naturliga testosteron. Hastigheten för undertryckande beror av steroid i fråga, men i fallet med Oxymetolon det är nog för att motivera användningen av exogent testosteron. Detta kommer faktiskt håller riktigt med de flesta anabola steroider. De som kompletterar med Anastrazol och avstå från exogen testosteronbehandling kommer att falla in i en låg testosteron tillstånd. Inte bara är detta ett tillstånd som kommer med många besvärliga symtom, det är en extremt ohälsosamt tillstånd. Den form av testosteron du välja när du använder Anastrazol har ingen betydelse, men du bör se till att du söker tillräckligt för att ge vad kroppen behöver.

När användningen av Anastrazol och alla anabola steroider har kommit till ett slut och alla de exogena hormoner har rensat ditt system naturliga testosteron produktion börjar igen. Detta under förutsättning att det inte fanns någon tidigare existerande låg nivå tillstånd. Det förutsätter också ingen skada gjordes till HPTA under tillskott på grund av olämpliga metoder. Medan naturliga testosteron produktion kommer att börja om igen på egen hand, kommer det inte att vara snabb. Det är allmänt rekommenderas att individen börjar en Post Cycle Therapy (PCT) behandlingsplan efter anabola steroider. Detta kommer att uppmuntra naturliga testosteron produktion och påskynda läkningsprocessen upp. Det kommer inte automatiskt tillbaka dig till din tidigare naturliga hög nivå på egen hand; som kommer att ta tid. Det kommer dock att se till att du har tillräckligt med testosteron i kroppen att fungera medan nivåerna fortsätter naturligt stiga.